Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Για αποτυχία των ελληνικών κομμάτων μιλούν τα διεθνή ΜΜΕ

Για αποτυχία των ελληνικών κομμάτων να συμφωνήσουν σε νέα μέτρα λιτότητας κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ, αναφερόμενα στις χθεσινές πολύωρες διαπραγματεύσεις του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαρά και Γ. Καρατζαφέρη.
«Η μοίρα της Ελλάδας εξαρτάται από τον συνταξιούχο», είναι ο τίτλος των Financial Times Deutschland, που τονίζουν ότι η συμφωνία για τις περικοπές «σκοντάφτει» στους συνταξιούχους, ενώ επισημαίνουν πως η Γερμανία φαίνεται ενοχλημένη από την «σοκαριστικά μικρή πρόοδο» των διαπραγματεύσεων.
Το BBC από την πλευρά του αναφέρει ότι ο κ. Παπαδήμος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη στήριξη του συνασπισμού των τριών πολιτικών αρχηγών για τα νέα μέτρα λιτότητας, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, με το βασικό «κόλλημα» να αφορά στις περικοπές των συντάξεων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: