Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Και νέες πιέσεις για δεσμεύσεις από το Eurogroup

English: Jean-Claude Juncker at the EPP summit...
Image via Wikipedia
Όρους για το νέο πακέτο δανειακής στήριξης της Ελλάδας έθεσε ο επικεφαλής του Eurogroup, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης για τη χώρα μας και δήλωσε ότι  θα υπάρξει νέο Eurogroup την ερχόμενη Τετάρτη για την Ελλάδα

Μεταξύ αυτών, το κοινοβουλιο πρέπει να εγκρίνει τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών, ενώ χρειάζονται και ισχυρές πολιτικές διαβεβαιώσεις για την εφαρμογή των μέτρων του προγράμματος.

Σε ανάλογο μήκος κύματος και ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις οικοονομικές υποθέσεις Όλι Ρεν τόνισε πως «το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται στα χέρια της κυβέρνησης και της Βουλής».

Δείχνοντας τις επιφυλάξεις που υπάρχουν εντός της ΕΕ σχετικά με την αξιοπιστία της Ελλάδας, και οι δύο αξιωματούχοι τόνισαν πως στο πλαίσιο του δεύτερου προγράμματος δεν θα γίνεται καμία χορήγηση δόσης αν δεν υπάρξει εφαρμογή των δεσμεύσεων, «πραγματική εφαρμογή».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: