Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ο Βγενόπουλος απέσυρε το όνομα από τη Marfin-Μετονομάζεται σε Λαϊκή Κυπριακή Τράπεζα

Τις μεγαλύτερες ζημιές στην ιστορία της ανακοίνωσε η Marfin Popular Bank και υπολογίζει ότι θα χρειαστεί νέα κεφάλαια 1,35 δισ. ευρώ για να καλύψει τις νέες εποπτικές απαιτήσεις. Το σύνολο των ζημιών μετά τους φόρους, ανέρχεται σε 2,5 δισ. ευρώ λόγω της απομείωσης των ελληνικών ομολόγων και των αυξημένων προβλέψεων για το 2011.

Η τράπεζα που μετά την αποχώρηση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου από τη διοίκησή της αλλάζει και το όνομά της σε Λαϊκή Κυπριακή Τράπεζα καθώς ο τίτλος Marfin αποτελεί brand name του Ομίλου της MIG, ανακοίνωσε επίσης διαγραφή του 60% της ονομαστικής αξίας των Ελληνικών Ομολόγων που έχει στην κατοχή του λόγω του PSI+, ύψους 1.969 εκατομμυρίων ευρώ, και προβλέψεις για το δανειακό χαρτοφυλάκιο στα 1.151 εκατομμυρίων ευρώ (σε σχέση με 266 εκατομμύρια ευρώ το 2010).

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: