Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η ανάπτυξη στο τραπέζι της συνάντησης Παπαδήμου-Μπαρόζο

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα μπορεί να φέρει εις πέρας με επιτυχία την εφαρμογή του δεύτερου προγράμματος προσαρμογής, καταβάλλοντας τις αναγκαίες προσπάθειες για μεταρρυθμίσεις, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, λίγο μετά τη συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες.
Από την πλευρά του ο Λ. Παπαδήμος δήλωσε ότι η Ελλάδα μπορεί και θα πράξει ό,τι χρειάζεται για να εφαρμόσει το δεύτερο πρόγραμμα προσαρμογής.
Αναφερόμενος στο δεύτερο πρόγραμμα προσαρμογής που εγκρίθηκε πρόσφατα για την Ελλάδα, ο κ. Μπαρόζο τόνισε ότι στόχος δεν είναι μόνο η οικονομική εξυγίανση της Ελλάδας, αλλά και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα και θα φέρουν ανάπτυξη στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χαρακτήρισε «ηράκλειο» το έργο των εμπειρογνωμόνων της Επιτροπής, οι οποίοι σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές προσπαθούν να βρουν λύση στο χρόνιο πρόβλημα της ανταγωνιστικότητας που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: