Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Συνελήφθησαν σαν «λαθρομετανάστες» μέλη του πληρώματος του «Enterprise»

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες το πρωί σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ που απειλεί να τινάξει στον αέρα τις παραδοσιακά καλές σχέσεις των δύο χωρών, μετά τη σύλληψη την Παρασκευή το βράδυ, μελών του πληρώματος του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «Enterprise» κατά τη διάρκεια επιχείρησης «σκούπα» της αστυνομίας για «εκκαθάριση» περιοχών της πρωτεύουσας που συχνάζουν μετανάστες.

  Ήδη από χθες το πρωί υπήρχε έντονη τηλεφωνικό διάβημα του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα προς τον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης λέγεται πως έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού. Παράλληλα, το αμερικανικό αεροπλανοφόρο κινήθηκε στα ανοιχτά του Σαρωνικού πιθανόν ενεργοποιώντας κάποια απο τα συστήματά του ηλεκτρονικού πολέμου αφού παρατηρήθηκαν παρεμβολές και στις τηλεπικοινωνίες στην Αθήνα.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: