Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Παιδιά μεταναστών τα πρώτα του 2010 σε Μεσσηνία, Αρκαδία και Λακωνία.


Τα  πρώτα παιδιά του 2010 που γεννήθηκαν στην Μεσσηνία , την Αρκαδία και την Λακωνία είναι παιδιά μεταναστών που συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στην μείωση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Και είναι τρια παιδιά που θα μεγαλώσουν παίρνοντας την ελληνική ιθαγένεια - όπως αποφάσισε η κυβέρνηση και προωθεί σχετικό νομοσχέδιο.
Το πραγματικό μήνυμα της ελπίδας και της αναγέννησης συμβολίζει η γέννηση του πρώτου μωρού του 2010 στη Μεσσηνία... Είναι κοριτσάκι, είναι γλυκύτατο και ήρθε σαν δώρο σταλμένο από το Θεό στους γονείς του...Η μικρούλα είναι κόρη της Μπαρίε και του Αρμπέν Αλίκα. Η μαμά Μπαρίε είναι 35 ετών και αυτό το μωρό είναι το τέταρτό της παιδάκι. Γεννήθηκε την 1η του νέου  έτους, στις 10.30 το πρωί, με φυσιολογικό τοκετό, στον οποίο συνετέλεσε ο γυναικολόγος Θανάσης Μαντάς. Το παιδάκι έχει βάρος 3.700 κιλά και ύψος 51 εκατοστά.
Η οικογένεια ζει εδώ και 10 χρόνια στην Ελλάδα. Μια ατυχία τους στέρησε το πρώτο παιδί της, το οποίο ήταν κοριτσάκι. Δεκαπέντε όμως χρόνια περίπου μετά και αφού οι γονείς είχαν φέρει στον κόσμο δύο αγόρια, 13 και 9 ετών σήμερα, άλλο ένα κοριτσάκι ήρθε να προστεθεί στο σπίτι των μεταναστών από την Αλβανία και να δώσει μεγάλη χαρά. Η Μπαρίε το χαρακτηρίζει σαν δώρο από το Θεό και τα δύο αγοράκια περιμένουν πώς και πώς να έρθει το μωρό στο σπίτι!
Η μαμά, ύστερα από την ταλαιπωρία που πέρασε είναι πια πολύ χαρούμενη και θεωρεί ότι έφερε στην οικογέ- νειά της το ωραιότερο δώρο. Ευχαριστεί όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας που της στάθηκε και μας είπε ότι έχει σκεφτεί να βγάλει τη μικρή... Βασιλική! Να τους ζήσει!
ΑΡΚΑΔΙΑ
Κοριτσάκι είναι το πρώτο μωρό του 2010 που γεννήθηκε στην Αρκαδία χθες και συγκεκριμένα το μεσημέρι, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Είναι το πρώτο παιδάκι της αλλοδαπής μητέρας Ελενα Τοντόροβα και ζυγίζει 2.900 κιλά!
Ηρθε στον κόσμο στις 12.10 με καισαρική τομή και όπως μας είπε ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Μαρινάκης είναι υγιέστατο.
ΛΑΚΩΝΙΑ
Αγοράκι είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στη Λακωνία για το 2010! Το μωράκι γεννήθηκε την 1η του Ιανουαρίου, στις 11.10 το πρωί, με τη βοήθεια της γυναικολόγου Αναστασίας Αλεξανδράκη.
Οι γονείς του κατάγονται από τη Ρουμανία και πρόκειται για τους Ντιμίτρι και Ούρσου Αλίνα. Το μωρό είναι υγιέστατο, ζυγίζει 3 κιλά και ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό, χωρίς επιπλοκές.
Πρόκειται για το πρώτο παιδί της οικογένειας, όπως μας ενημέρωσε η κ. Αλεξανδράκη. (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Καλαμάτας).
ΦΩΤΟ: Η μαμά Μπαρίε είναι 35 ετών και αυτό το μωρό είναι το τέταρτό της παιδάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: