Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ “ΕΦΑΓΑΝ“ ΤΟ ΔΡΟΜΟ στην Καλαμάτα


Στιγμές αγωνίας ζει το Ακρογιάλι Μεσσηνίας καθώς τα κύματα “έφαγαν“ το υπόστρωμα του παραλιακού δρόμου και πλέον είναι θέμα χρόνου πότε θα υποχωρήσει το οδόστρωμα. Το θαλασσινό νερό έχει μπει στον αποχετευτικό αγωγό και βγαίνει στην επιφάνεια μέσα από τις ρωγμές του οδοστρώματος κάθε φορά που τα κύματα χτυπούν το δρόμο. Το πρόβλημα έγινε εμφανές χθες το πρωί μετά από μια συνήθη -για την περιοχή- θαλασσοταραχή. Ο δήμαρχος Αβίας Παναγιώτης Μπασάκος είπε στην “Ελευθερία“ Καλαμάτας  ότι το πρόβλημα προκλήθηκε εξαιτίας κακοτεχνιών του έργου κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου. Σημειώνεται ότι κάθε χειμώνα το Ακρογιάλι ταλαιπωρείται από τα κύματα ενώ οι μελέτες για την προστασία της ακτής παραμένουν στα
συρτάρια, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για τα έργα που απαιτούνται. Αξίζει επίσης να επισημανθεί
ότι μέχρι σήμερα το αποχετευτικό δίκτυο δεν έχει τεθεί σε λειτουργία εξαιτίας της “οικονομικής διαφοράς“ που υπάρχει μεταξύ Δήμου Αβίας και ΔΕΥΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: