Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Περίμενε να αδειάσει κάποιο τραπέζι

Η γιορταστική ανάπαυλα δεν είναι μόνο δικαίωμα των «κοινών θνητών». Το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, ο πρωθυπουργός, σαν ένας οποιοσδήποτε απλός πολίτης, αναζήτησε τραπεζάκι στην αυλή του «Σαλουμάγιο» της Κηφισιάς για το καφεδάκι του. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και φρουρά γύρω του, συνοδευόμενος από τον γιο του Ανδρέα και τη φίλη του, κάθισαν κι απόλαυσαν καπουτσίνο για περισσότερο από μία ώρα.

Περίμενε να αδειάσει κάποιο τραπέζι
Ο Γ. Παπανδρέου ντυμένος κάζουαλ, με μπλε σουέτ δερμάτινο μπουφάν και γκρι κασκόλ, περίμενε υπομονετικά να αδειάσει τραπέζι και στο διάστημα αυτό δεχόταν τις πρωτοχρονιάτικες ευχές θαμώνων και περαστικών. Η παρέα συνόδευσε τον καφέ με ένα σοκολατένιο γλυκό και για τους τρεις, συμπληρώνοντας έτσι μια όμορφη ανθρώπινη εικόνα. Στο τραπέζι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ήταν εκείνος που μονοπωλούσε τη συζήτηση, ενώ τα δύο παιδιά έδειχναν να τον ακούνε με απόλυτη αφοσίωση.
Β.ΜΠΕΝ.
Μίνι διακοπές στα... μουλωχτά
Μπορεί ο πρωθυπουργός να είπε στους δημοσιογράφους ότι «δεν έχει διακοπές, αφού οι ευθύνες είναι μεγάλες», αλλά οι πληροφορίες μας θέλουν τουλάχιστον κάποιους από τους βασικούς συνεργάτες να ετοιμάζονται να εκδράμουν ένα διήμερο, μεταξύ Πρωτοχρονιάς και Φώτων. Την ίδια «λύση» βρήκαν και κορυφαίοι υπουργοί, που μετά την αδυσώπητη μάχη του σταυρού έπεσαν στα βαθιά των κυβερνητικών ευθυνών. Η αποχώρησή τους πάντως σχεδιάζεται να γίνει «στα μουλωχτά»... Αρκεί να μην τους καλέσει ο κ. Παπανδρέου σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Ατυπου ή μη...
Φ.Γ.
Ειδήσεις με... αντισηπτικά
Η οικονομική κρίση έφερε τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους συντάκτες του κυβερνητικού ρεπορτάζ εντός του Μεγάρου Μαξίμου. Και όχι σε κάποιο εστιατόριο των Αθηνών, όπως αναμενόταν. Αξιοπρεπής μπουφές, με σνακ και αναψυκτικά, αλλά και ακόμη ένα... αξεσουάρ λόγω συγκυρίας. Πλησίον του μπουφέ, αριστερά και δεξιά, υπήρχε καλαθάκι γεμάτο από αντισηπτικά μαντηλάκια. Γιατί τα μικρόβια και η διάσημη γρίπη κυκλοφορούν και τις άγιες μέρες παντού...(ΕΘΝΟΣ)

1 σχόλιο:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Πηγαίνω στο ίδιο γυμναστήριο με τον Γ. Παπανδρέου και είναι πολύ φιλικός με όλους και έχει μόνο 1 άνδρα για προσωπική ασφάλεια.

Υ.Γ. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΠΑΣΟΚ.