Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

PYLES.TV από τον Κ. Χαρδαβέλλα


Ο Κώστας Χαρδαβέλλας δεν έπαψε ποτέ να είναι μάχιμος ρεπόρτερ και αυτή η φιλοσοφία του έγινε τρόπος ζωής. Τώρα , μέσα από την συχνότητα του ΑLTER  μας οδηγεί στις ΅Πύλες του Ανεξήγητου΅και δίνει άλλη διάσταση σε θέματα καθημερινά - και όχι μόνο. Δεν θα μπορούσε βέβαια  να μείνει έξω  από τό "παιχνίδι" του internet  και έχει δημιουργήσει ένα site μοναδικό στην χώρα μας. Στο PYLES.TV. όπως το ονομάζει θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα θέματα καθώς και το προσωπικό blog του Κ. Χαρδαβέλλα  και ένα ενδιαφέρον editorial - o Κώστας δεν παύει να χρησιμοποιεί όρους από την έντυπη δημοσιογραφία με την οποία ανδρώθηκε.

Λέει ο ίδιος ο Κώστας για το www.pyles.tv :

"Κάθε νύχτα του Σαββάτου, όταν τελειώνει η εκπομπή μου ΄΄ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ΄΄ και λέω καληνύχτα στους τηλεθεατές μένει ένα κενό μέσα μου. Μια τρύπα. Κάτι σαν παράπονο. Εκείνο το θυμό που νοιώθαμε σαν πιτσιρικάδες όταν φεύγαμε νωρίς από ένα πάρτι που περνάγαμε super- γιατί έτσι θέλανε οι γονείς μας, να μην αργήσουμε να γυρίσουμε σπίτι.
 Δηλαδή εκεί που αρχίζει και ζεσταίνεται η παρέα μας, κάθε Σάββατο βράδυ, με τα ταξίδια μας στο μεταφυσικό, το ανεξήγητο και μυστήριο, ξαφνικά εγώ πρέπει να κλείσω την εκπομπή (λόγω προγραμματισμού του Alter) να διαλύσω την παρέα μας και να περιμένω να περάσει μια εβδομάδα για να ξανασυναντηθούμε στις ΄΄ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ΄΄.
  Τέρμα λοιπόν από σήμερα αυτή η πλάκα. Τώρα εμείς οι ΄΄ανεξήγητοι΄΄ (νονός μας είναι ο Αντώνης Ρέμος, τρελός fun των ΠΥΛΩΝ, που όποτε με βλέπει στο μαγαζί που τραγουδάει με κράζει από την πίστα ΄΄γεια σου ρε Χαρδαβέλλα ανεξήγητε, με τους δικούς σου τους ανεξήγητους΄΄), τώρα λοιπόν η δική μας παρέα, η παρέα του Σαββάτου έχει το δικό της χώρο, τώρα μπορούμε να βρισκόμαστε όποτε γουστάρουμε όλο το 24ωρο. Τώρα μπορούμε να τα λέμε μεταξύ μας και να μαθαίνουμε πρώτοι τι συμβαίνει στον κόσμο του μεταφυσικού και ανεξήγητου μέσα από την ιστοσελίδα μας Pyles.tv.
  Αυτό είναι το δικό μας διαστημόπλοιο για τα ταξίδια μας στο άγνωστο, εκεί που μας περιμένουν οι απαγορευμένες γνώσεις, τα μυστήρια του κόσμου μας, οι απόκρυφες αλήθειες, οι θεωρίες συνομωσίας και οι αλλόκοτες ειδήσεις.
  Αυτό είναι το δικό μας αστρόπλοιο που θα μπαίνουμε  για να συναντήσουμε τα ΑΤΙΑ, να βρούμε εξωγήινους πολιτισμούς, μακρινούς πλανήτες που έχουν ζωή, να μπούμε σε παράλληλα σύμπαντα και σε μυστηριακούς χώρους με συσσωρευμένη μια παγκόσμια ενέργεια και μια παγκόσμια συνείδηση. Και όλα αυτά με ένα κλικ, με το πάτημα ενός πλήκτρου στον υπολογιστή, αφού θα έχετε μπει στο μαγικό κόσμο της ιστοσελίδας Pyles.tv!
Εμείς είμαστε μια ομάδα ΄΄τρελαμένων ανεξήγητων τύπων΄΄ που κυνηγάει τη μεγάλη περιπέτεια , που βουτάμε στην ηδονή της αναζήτησης μέσα από αυτό το site κάθε μέρα, κάθε ώρα και που θέλουμε παρέα σε αυτό το ταξίδι. Δηλαδή εσάς!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: