Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα σεφ Κατ Κόρα (η πρώτη και μοναδική γυναίκα νικήτρια του διαγωνισμού «Iron Chef» των ΗΠΑ και ιδρύτρια του οργανισμού Chefs for Humanity) ήταν η κεντρική ομιλήτρια σε ημερίδα για το γαστρονομικό τουρισμό, που διοργάνωσε το Deree - The American College of Greece στη βιβλιοθήκη «John S. Bailey» του κολεγίου, με θέμα «Η Ελλάδα ως γαστρονομικός προορισμός».
Στην ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του νέου προγράμματος Bachelor of Science in International Tourism and Hospitality Management του Deree, η Κόρα μίλησε για την αξία της ευρείας εκπαίδευσης των επαγγελματιών σεφ και γοήτευσε το κοινό της με ζωντανή επίδειξη μαγειρικής, με θέμα «Μοντέρνες παραλλαγές σε κλασικές ελληνικές συνταγές».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου