Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Στόχος η κούπα

Συνήθως οι «αιώνιοι» της Θεσσαλονίκης (Αρης και ΠΑΟΚ) διαφωνούν. Συμφωνούν ωστόσο σε ένα πράγμα: ότι είναι εφικτή η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τη στιγμή που έχουν βγει εκτός Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Την αρχή κάνει σήμερα ο Αρης, ο οποίος υποδέχεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τον Αστέρα Τρίπολης (17.00) με στόχο τη νίκη-πρόκριση. «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και αυτό το γνωρίζουμε άπαντες στην ομάδα. Ο θεσμός του Κυπέλλου μάς ενδιαφέρει πάρα πολύ και θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο να πάρουμε αυτό το οποίο θέλουμε» είπε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ και συνέχισε: «Είμαι σίγουρος πως θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για την κατάκτηση του στόχου μας και με τη συνδρομή του κόσμου μας θα φτάσουμε στην πρόκριση. Ολοι μαζί ενωμένοι θα κυνηγήσουμε με την απαιτούμενη προσοχή τη νίκη και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Η διάκριση στο Κύπελλο ενδιαφέρει όμως και τον ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει την άλλη εβδομάδα τον Πανσερραϊκό. Τα λόγια του Μίρκο Σαβίνι αποτυπώνουν του λόγου το αληθές: «Το Κύπελλο είναι ο πιο σημαντικός στόχος και ο πιο εφικτός για τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Θα κοιτάξουμε να αποκλείσουμε τον Πανσερραϊκό για να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού». Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη χθεσινή προπόνηση Τσιρίλο και Σορλέν.

- Επέστρεψε στις προπονήσεις του Ηρακλή ο Περπερίδης, που υπολογίζεται πλέον κανονικά από τον Κωφίδη. Ο Μπαντής έχει υποστεί διάστρεμμα και ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ώστε να επανέλθει. Ο Ιάκομπ, που είχε πάρει άδεια, επέστρεψε και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα θεραπείας, καθώς στο παιχνίδι με τον Αρη είχε υποστεί κάκωση στο γόνατο. Ούτως ή άλλως, ο Κωφίδης δεν τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ λόγω τιμωρίας.

Για τα διοικητικά προβλήματα μίλησε ο Στέλιος Ηλιάδης στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής: «Οταν υπάρχουν εξωαγωνιστικά προβλήματα, επηρεάζονται οι παίκτες. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αν δεν είμαστε ενωμένοι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».   ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΡΔΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: