Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών για τη φασιστική επίθεση σε 27χρονη

«Θρασύδειλους» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, τους δράστες της επίθεσης κατά 27χρονης εκπαιδευτικού στη Χαλεπά, που χάραξαν στο χέρι της σβάστικες, χρηησιμοποιώντας ξυράφι.
"Η Ένωση μας πολλές φορές έχει καταδικάσει κάθε μορφής βία από όπου και αν προέρχεται. Και αυτή τη φορά καταδικάζομε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τις θρασύδειλες ομάδες των οποιαδήποτε ακρών , που θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο θα τρομοκρατήσουν την κοινωνία. Είμαι βέβαιος ότι οι Χανιώτες, ούτε τρομοκρατούνται, αλλά και θα αφυπνιστούν. Καλούμε τους πολίτες να βοηθήσουν τις αρχές στο έργο τους και είμαι βέβαιος, ότι οι συνάδελφοι μου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την διαλεύκανση της υπόθεσης", δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, Γιώργος Σταυριανουδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: