Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟ ΓΙΑ Ι.Χ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ


Η ομογενειακή επιχείρηση miRoamer, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη από τον Γιώργο Πάρθημο, θεωρείται πλέον μία από τις πλέον πρωτοπόρες επιχειρήσεις τεχνολογικών προϊόντων και από χθες είναι μέλος του παγκοσμίου κονσόρτιουμ «γιγάντων» του χώρου, GENIVI. Η ομογενειακή εταιρία έχει αναπτύξει το διαδικτυακό ραδιόφωνο για αυτοκίνητα, μία πρωτοποριακή πλατφόρμα που έχει ήδη εισαχθεί στην αγορά της Ευρώπης.
Για να σάς δώσουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, όμως, για το τι ακριβώς σημαίνει GENIVI και τη συνεργασία της miRoamer μ’ αυτή, να αναφέρουμε ότι στο κοσνσόρτιουμ ανήκουν μόνο 52 εταιρείες απ’ όλο τον κόσμο που είναι κολοσσοί στην αγορά κινητής διαδικτυακής τεχνολογίας και αυτοκινητοβιομηχανίες. Μεταξύ αυτών η Intel, η BMW, η Mitsubishi, η General Motors, η Pioneer, η ΝΕC, η ΝOKIA και άλλες.
Όπως ανέφερε ο Γιώργος Πάρθημος, η συνεργασία της miRoamer με την GENIVI, σημαίνει ότι τα microchips των ιντερνετικών ραδιοφώνων της miRoamer θα κατασκευάζονται πλέον από την Intel, και θα εγκατασταθούν στην πλειοψηφία των οχημάτων που παράγουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες του κονσόρτιουμ.
Τα πρώτα αυτοκίνητα στα οποία είναι εγκατεστημένα τα διαδικτυακά ραδιόφωνα της ομογενειακής εταιρείας κυκλοφορούν στις αρχές Απριλίου στην Γερμανία, ενώ, όπως είπε ο κ. Πάρθημος, μέχρι τα τέλη του 2010 περίπου μισό εκατομμύριο καινούρια αυτοκίνητα θα είναι εξοπλισμένα με αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: