Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Αυγουστάκη: «καταστράφηκε το όνειρό μου»

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε η Κατερίνα Αυγουστάκη, που ήρθε εκτάκτως στην Αθήνα και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό της από την Eurovision λόγω της διαρροής του remix του «Enjoy The Day» στο Ίντερνετ.

Φανερά στεναχωρημένη, η Κατερίνα εξέφρασε την δυσαρέσκειά της που δεν ενημερώθηκε από την κρατική τηλεόραση για τον αποκλεισμό αλλά από τα μέσα ενημέρωσης και διέψευσε όσα ακούστηκαν περί συμμετοχής της με την Πολωνία.

«Ήθελα πολύ να πάω στην Eurovision. Ήταν ένα παιδικό μου όνειρο και για την οικογένειά μου», είπε μεταξύ άλλων η σέξι τραγουδίστρια και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στους 8 υποψήφιους για την εκπροσώπηση της Ελλάδας.

Η εκπρόσωπος της εταιρείας της αναφέρθηκε στην «γκρίζα ζώνη» που υπάρχει στην απόφαση της ΕΡΤ, αφού η διοργανώτρια EBU απαγορεύει τα τραγούδια να έχουν μεταδοθεί πριν τις 31 Οκτωβρίου και το remix «ανέβηκε» στις 5 Νοέμβρη.

Επίσης, επεσήμανε πως η πρόταση της ΕΡΤ στην Κατερίνα Αυγουστάκη έγινε τον Δεκέμβριο, δηλαδή ένα μήνα μετά την διαρροή του κομματιού.

Αναφερόμενη στο remix, η εκπρόσωπος είπε πως έγινε από dj και όχι από τους Βέλγους συνεργάτες της Κατερίνας ή από ολιγωρία τους.

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και η εκπρόσωπος της δισκογραφικής, αναφέρθηκαν και στην άλλη επιλογή που είχε η κρατική τηλεόραση: να δώσει δεύτερη ευκαιρία.

Μάλιστα, όπως είπαν, η Κατερίνα είχε ήδη έτοιμα δύο ακόμα τραγούδια, με τα οποία και θα μπορούσε να διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 55ο μουσικό διαγωνισμό.

Ωστόσο, είναι απορίας άξιο γιατί η ΕΡΤ επέλεξε την πιο σκληρή απόφαση.

Μέσω Twitter και Facebook, η Κατερίνα ζήτησε ένα μεγάλο συγνώμη από τους θαυμαστές και τους φίλους της: «ζητάω συγγνώμη, είμαι πολύ λυπημένη, δεν το ήξερα...», έγραψε.


Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: