Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Μαζί Madonna- Jesus

Τελικά μούφα απ’ ότι φαίνεται ήταν ο χωρισμός  της Madonna με τον Jesus Luz, αφού η Βασίλισσα της ποπ, όχι απλά δεν έβαλε τέλος στο love story τους, αλλά συνεχίζει να ζει το έρωτα της, με το 23χρονο Βραζιλιάνο.

Αυτή τη φορά ο φακός «συνέλαβε» το πολυσυζητημένο ζευγάρι σε γνωστό club του Rio De Janeiro και μάλιστα το γλέντησαν με την ψυχή τους.

Τι να κάνει και η έρημη η Madonna, μπορεί να την πήραν τα χρόνια και να μην γουστάρει πια τα clubs, αλλά για να κρατήσει το… «πιπίνι»  αναγκάζεται να τον ακολουθεί στα ξεσαλώματά  του.

Αφού ο Jesus βρίσκεται στα «φόρτε» του και θέλει να χορέψει, πρέπει να τον συνοδέψει το κορίτσι του, που πλέον έχει φτάσει και τα 51!!!

Και όπως καταλαβαίνεται παρόλο που στο μπαρ βρισκόταν πολλές αιθέριες υπάρξεις, ο 23χρονος δεν τόλμησε να ρίξει ούτε ένα βλέμμα στις υπόλοιπες, για αυτόν υπάρχει μόνο η Madonna. Αν τολμούσε ας έκανε κι αλλιώς. Θα του τα βγάλει τα ματάκια …

Δείτε στο βίντεο τους χορούς και τα πανηγύρια του ζευγαριού…

Δεν υπάρχουν σχόλια: