Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Τόνια Τσίκου: Από τον αθλητισμό στις πασαρέλες

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε την Πρωταπριλιά του 1985 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ήταν πολύ δραστήρια και ασχολούταν με τον αθλητισμό. Είχε έφεση στην ενόργανη γυμναστική. Ασχολούταν επίσης με το χορό, το στίβο και το βόλεϊ όπου και διακρίθηκε. Εχει πολλά μετάλλια στο πλαμαρέ της.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Δεν της άρεσε καθόλου το διάβασμα. Λάτρευε τα μαθηματικά, τη χημεία και τη φυσική και σιχαινόταν όποιο μάθημα σχετιζόταν με θεωρία. Πήρε πτυχίο Νοσηλευτικής, αν και δεν ήταν αυτό που ήθελε να ακολουθήσει. Αργότερα έδωσε εξετάσεις σε σχολή που είχε να κάνει με χρηματοεπενδυτικά και ασφαλιστικά και πέτυχε και εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Την ανακάλυψε μία από τις καλύτερες booker στο χώρο της μόδας σε μια παραλία, ενώ έκανε διακοπές. Αργησε να το πάρει απόφαση, όμως εντέλει αποφάσισε να συνεργαστεί και έτσι μπήκε στη μόδα.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να πετύχει στη showbiz.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Το φαγητό. Δεν αντιστέκεται σε γαστριμαργικούς πειρασμούς.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τα αυτοκίνητα! Αγαπάει τα γρήγορα αυτοκίνητα και όποτε την παίρνει, «τσιτώνει» το γκάζι.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Δεν βγαίνει στα high μαγαζιά για να το παίξει κάποια. Την ενδιαφέρουν απλώς η καλή παρέα και η μουσική που θα ευφραίνει τα αφτιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: