Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Γυμνή διαμαρτυρία στις εκλογές της Ουκρανίας

Με παρατράγουδα ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος των κρίσιμων προεδρικών εκλογών στην Ουκρανία. Μία ομάδα γυμνόστηθων γυναικών εισέβαλε στο εκλογικό κέντρο, όπου εκείνη την ώρα ψήφιζε ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς, διαδηλώνοντας έτσι για την παρούσα πολιτική κατάσταση της χώρας τους.

Κρατούσαν πανώ με συνθήματα όπως "Σταματήστε να "βιάζετε" την Ουκρανία", "Σταματήστε τα ψέμματα" και "η αντίστριφη μέτρηση για τον πόλεμο ξεκινά τώρα". 

Αντιμέτωποι για τον προεδρικό θώκο είναι η πρωθυπουργός Γιούλια Τιμοσένκο και ο φιλορώσος Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Τα πρώτα exit polls θα δημοσιοποιηθούν μετά το πέρας της ψηφοφορίας στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Τα πρώτα μερικά αποτελέσματα αναμένονται τα ξημερώματα ή το βράδυ της Δευτέρας. Κατά τον πρώτο γύρο, στις 17 Ιανουαρίου, ο Γιανουκόβιτς, που φέρεται ως το φαβορί, υπερίσχυσε με δέκα εκατοστιαίες μονάδες της αντιπάλου του, η οποία τον κατηγορεί ότι προετοιμάζεται για νέα νοθεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: