Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Γνωρίστε καλύτερα τον απόλυτο star της Ελάδας.

5+5 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Σάκη Ρουβά

5+5 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Σάκη Ρουβά
O Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 5 Ιανουαρίου του 1972 και έχει έναν μικρότερο αδερφό τον Τόλη. Γονείς του είναι ο Κωσταντίνος Ρουβάς και Άννα-Μαρία Παναρέτου.
1. Μεγάλη του αγάπη ήταν η ενόργανη γυμναστική όπου και κατέκτησε πολλά εθνικά βραβεία και με το εξαιρετικό του ταλέντο έγινε μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας. Σε ηλικία 10 ετών πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι» όπου όλοι ενθουσιάστηκαν με το ταλέντο του και τον αποκαλούσαν το παιδί θαύμα. Από τότε ανακάλυψε την μεγάλη αγάπη που είχε με τη μουσική και έμαθε κιθάρα μόνος του, έχοντας ίνδαλμα τον Elvis Presley.
2. Η πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα ήταν το 1991 στο Show Center όπου τον ανακάλυψε η Polygram, προσφέροντάς του το πρώτο δισκογραφικό συμβόλαιο. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης όπου το τραγούδι «Πάρτα» κέρδισε το πρώτο βραβείο. Οι εμφανίσεις του δεν πήγαν χαμένες αφού από τότε κύλησαν όλα πιο εύκολα όταν κυκλοφόρησε και το πρώτο του solo album κάνοντας το Νο1.
3. Έχοντας κυκλοφορήσει 3 album «Μην Αντιστέκεσαι» (1992), «Για Σένα» (1993) και «Αίμα, Δάκρυα & Ιδρώτας» (1994) και εφόσον ολοκληρώνει τη θητεία του συνεργάζεται με το Νίκο Καρβέλα και τη Ναταλία Γερμανού για 2η φορά για να κάνουν ένα hit album το «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» και να αρχίσει τις live εμφανίσεις του στο «Χάος» με την Άννα Βίσση.
4. Μεταξύ άλλων, έχει βραβευτεί στις παρακάτω διοργανώσεις: Status Άντρες της Χρονιάς, Μουσικά Βραβεία Αρίων, και MAD Video Music Awards αντίστοιχα σε κατηγορίες όπως 1999: Άντρας της δεκαετίας, 2007: Καλύτερο ποπ τραγούδι, και 2009: Καλλιτέχνης της χρονιάς.
5. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως τον Τόλη Βοσκόπουλο, την Αννα Βίσση την Καίτη Γαρμπή, τον Burak όπου ηχογράφησαν μαζί το ντουέτο για την ταινία του Walt Disney «H Παναγία των Παρισίων», αλλά και την εταιρία Pepsi για να πρωταγωνιστήσει στο διαφημιστικό της καμπάνιας.
6. Εκτός από τραγούδι ο Σάκης ως παιδί θαύμα έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Alter Ego» με τη Δανάη Σκιάδη όπου έκοψε 200.000 εισιτήρια και στην ταινία «Στα Άκρα!» με τον Martin Donovan.
7. Το 2004 επιλέχτηκε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision, με το τραγούδι «Shake It», όπου κατέκτησε την 3η θέση. Έχοντας την εμπειρία πλέον και σε αυτό τον τομέα, στη σκηνή της Eurovision επιλέγει να ξαναεμφανιστεί πάλι με το τραγούδι «This Is Our Night» του Δημήτρη Κοντόπουλου το 2009 στη Ρωσία. Το τραγούδι έγινε το Νο1 στο Ελληνικό iTunes ενώ ένα μήνα μετά τη Eurovision μεταγλωττίστηκε στα ελληνικά με τον τίτλο Πιο Δυνατά.
8. Από το 1996 μέχρι σήμερα, ο Σάκης έχει το μεγαλύτερο fan club στην Ελλάδα, το 'SRFC', με χιλιάδες μέλη από όλα τα μέρη της γης.
9. Έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη η οποία του χάρισε την κόρη τους στις 2 Νοεμβρίου 2008 είναι πλέον ένα ευτυχισμένος οικογενειάρχης.
10. Το 2010 βρίσκει τοn Σάκη κάθε Παρασκευή στις τηλεοράσεις μας στο πλατό του X-factor και για τους φανατικούς θαυμαστές του τις μέρες από Πέμπτη έως και Σάββατο βρίσκεται στο «THE S CLUB», το οποίο πήρε το όνομά του μετά από ψηφοφορία που έγινε από τους θαυμαστές του στο Internet, και παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό θέαμα, με την Τάμτα, τον Gifted, το συγκρότημα Cabin 54.

Δεν υπάρχουν σχόλια: