Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε νέο ριάλιτι

Τελικά θα είναι η παρουσιάστρια του «Dancing with the Stars»
Η Ζέτα Μακρυπούλια σε νέο ριάλιτι
Στην αρχή το όνομα που έπαιζε πολύ δυνατά για να κάτσει στην πολυπόθητη καρέκλα της οικοδέσποινας, ήταν αυτό της Βίκυς Καγιά. Στην συνέχεια στην κούρσα της διεκδίκησης, μπήκε η Ζέτα Μακρυπούλια και τελικά απ ΄ότι όλα δείχνουν, η Ζέτα θα είναι αυτή που θα «φάει» στην στροφή την Βίκυ.
Όλα αυτά συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τερέν του ΑΝΤ1, για το χατίρι του «Dancing with the stars». Ναι, το πολυσυζητημένο ολοκαίνουργιο ταλεντ-σόου του καναλιού του Αμαρουσίου θα το εμπιστευτούν τελικά στα χέρια της Ζέτας και ενώ αρχικά το σόου ήταν να έρθει στους δέκτες μας τον Μάρτιο, για την ώρα αγνοείται η τύχη της πρεμιέρας του. Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως η επιλογή του σταθμού είναι παραπάνω από σωστή καθώς η Ζέτα έχει στο βιογραφικό της πολλά χρόνια ραδιόφωνο, γεγονός που της έχει χαρίσει άψογη άρθρωση και σωστή εκφορά λόγου!
Λίγα λόγια για το σώου
Πρόκειται για μία φαντασμαγορική παραγωγή που ξεκίνησε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο BBC 1, ως «Strictly Come Dancing» το  2004. Από τότε τα δικαιώματα της εκπομπής έχουν δοθεί σε περίπου 30 χώρες παγκοσμίως και το σώου παρουσιάζει τεράστια επιτυχία σε όλες αυτές! Συμμετέχουν μόνο επαγγελματίες χορευτές και διασημότητες οι οποίοι σχηματίζουν ζευγάρια και διαγωνίζονται για τον τίτλο του καλύτερου χορευτικού διδύμου.
Για να δούμε, ποιοι έλληνες «σταρ» θα πάρουν μέρος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: