Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Russell Crowe: O νέος Ρομπέν των Δασών

Russell Crowe: O νέος Ρομπέν των Δασών
Eίναι ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες όλων των εποχών. Είναι αυτός που κλέβει από τους πλούσιους για να προσφέρει στους φτωχούς, που ζει στο δάσος και φοράει (συνήθως) πράσινη στολή. Ταυτόχρονα, αγωνίζεται για την καρδιά της γυναίκας που αγαπά. Είναι ο Ρομπέν των Δασών.
Οι τηλεοπτικές και κινηματογραφικές μεταφορές του μετρούν από τις αρχές του περασμένου αιώνα, ενώ ανάμεσα σε όσους τον έχουν υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη είναι ο Errol Flynn (1938), ο Cary Elwes (1993) και ο Kevin Costner (1991).
Το τελευταίo εγχείρημα «αναγέννησης» του Ρομπέν των Δασών μέσω του κινηματογράφου επιχείρησε ο 73χρονος σκηνοθέτης Ridley Scott, ο οποίος επιστράτευσε στον ομώνυμο ρόλο τον αγαπημένο πρωταγωνιστή του, Russell Crowe. Άλλωστε, το δίδυμό τους έχει αποφέρει σπουδαίες συνεργασίες στις ταινίες «Gladiator» (2000) -που χάρισε και το Όσκαρ ερμηνείας στον 46χρονο Russell-, «A Good Year» (2006), «American Gangster» (2007), και «Body of Lies» (2008).  Στο ρόλο της αγαπημένης του, Maid Marian βρίσκεται η 41χρονη επίσης βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett. Ο «Robin Hood» του Ridley Scott κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον Μάιο.
Τελευταία νέα αναφέρουν ότι ο Russell Crowe ετοιμάζεται να συμπρωταγωνιστήσει με την 29χρονη Beyonce στο remake της κλασικής ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται» που προβλήθηκε το 1937, ενώ τους δεύτερους ρόλους φημολογείται πως θα κρατάνε η Rihanna και η Alicia Keys!

Δεν υπάρχουν σχόλια: