Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Η Πατρίτσια Περιστέρη ερωτεύτηκε τον πρώην της Ιγροπούλου


Ο έρωτας της «Χαράς» δεν αγνοείται. Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ερωτεύτηκε ξανά και άρχισε το κρυφτούλι με τους παπαράτσι. Η γοητευτική ξανθιά ηθοποιός εθεάθη σε γνωστό κλαμπ μαζί με τον νεαρό επιχειρηματία και πρώην αμόρε της Νταϊάνας Ιγροπούλου Βασίλη Μιχαήλ. Οι δυο τους διασκέδασαν διακριτικά, δεν έδωσαν λαβή για κανένα σχόλιο… Θα μπορούσαν να είναι δυο καλά φιλαράκια που απλώς βγήκαν να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά. Η διαφορά, όμως, είναι ότι έφυγαν με το λευκό Porsche Cayenne τζιπ του Βασίλη, ενώ η Πατρίτσια κρυβόταν από τους φωτογράφους την ώρα που εκείνοι έκαναν κλικ πάνω τους.

Η «Χαρά» και ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν συνέχεια μαζί και φαίνεται ότι έχουν δέσει. Ετσι τουλάχιστον υποστηρίζει το στενό τους περιβάλλον. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι η Πατρίτσια μάς έχει μπερδέψει με τα αισθηματικά της, αφού από τότε που διέλυσε την πολυετή σχέση της κυκλοφορούσε με το μοντέλο Στέλιο Νιάκαρη. Επρόκειτο όμως, απ' ό,τι αποδείχτηκε, για παροδικό ενθουσιασμό. Το φλερτάκι τους ξεφούσκωσε μέσα σε δεκαπέντε μέρες.

Λίγο αργότερα προέκυψε στη ζωή της ο Βασίλης Μιχαήλ. Ο επιχειρηματίας τον τελευταίο καιρό απείχε από τα κοσμικά καλέσματα, κάτι ασυνήθιστο στην περίπτωσή του, ενώ πολλούς μήνες είχαμε να τον δούμε με αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του. Φαίνεται όμως ότι τώρα, έχοντας τη «Χαρά» στο πλάι του, επανήλθε η χαρά και στην προσωπική του ζωή. Ετσι άρχισε να νυχτοπερπατά ξανά. Ο νεαρός επιχειρηματίας ομολογουμένως έχει αδυναμία στις ωραίες γυναίκες... Εκτός από την πρώην Miss Young Queen International Νταϊάνα Ιγροπούλου, για ένα διάστημα έβγαινε με τη Βάλια Κακούτη και αργότερα με την Κατερίνα Σκουρλή. ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: