Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Νεκρός αστυνομικός μετά από συμπλοκή με οικογένεια κτηνοτρόφων

Νεκρός έπεσε αστυνομικός - συνοριοφύλακας στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας κατά τη διάρκεια συμπλοκής με οικογένεια κτηνοτρόφων. Τέσσερα άτομα της οικογένειας συνελήφθησαν και κρατούνται.

   Ο συνοριοφύλακας ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας ήταν πήγε προχθές τα μεσάνυχτα με το αυτοκίνητό του στο στάβλο της οικογένειας στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας, και συνεπλάκη μαζί τους για λόγους, που διερευνώνται.
   Κατά την ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τη συμπλοκή, ο συνοριοφύλακας, δέχτηκε κτυπήματα με ξύλο στο κεφάλι, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
   Πληροφορίες περιοίκων ανέφεραν ότι το θύμα είχε τσακωθεί με  μία από τις γυναίκες της οικογένειας επειδή όπως έλεγε τα  πρόβατα του βρέθηκαν στις στάνες των άλλων κτηνοτρόφων.    Από την Αστυνομία συνελήφθησαν και κρατούνται ο πατέρας, η μητέρα, ο γιος και η σύζυγος του. Την προανάκριση κάνει η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: