Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Τα χρυσά κορίτσια και τα τρελά πάρτι τους

Γιορτάζουν το γάμο τους όχι μία, αλλά έξι ημέρες! Περνάνε τις διακοπές τους σε ιδιόκτητα νησιά και στα πάρτι γενεθλίων τους καλούν διάσημους σταρ για να τραγουδήσουν. Αυτή είναι η ζωή που κάνουν η Πάρις Χίλτον, η Αλέγκρα Βερσάτσε και άλλες πλούσιες κληρονόμοι.

Η μοναδική παντρεμένη αυτής της κατηγορίας είναι η Βανίσα Μιτάλ Λακσμί. Η 28χρονη είναι κόρη του Ινδού μεγιστάνα του χάλυβα, η περιουσία του οποίου αγγίζει τα 36,1 δισ. ευρώ - ποσό που της επέτρεψε να πραγματοποιήσει το 2004 έναν παραμυθένιο γάμο αξίας 42,5 εκατομμυρίων ευρώ και διάρκειας έξι ημερών σε πύργο έξω από το Παρίσι όπου έμενε κάποτε ο Λουδοβίκος ο ΙΔ’.
Εξίσου σπάταλη και εκκεντρική εμφανίζεται και η Πάρις Χίλτον, παρά το γεγονός ότι η περιουσία του πατέρα της ανέρχεται «μόλις» σε 566 εκατομμύρια ευρώ. Η χρυσή κληρονόμος της ομώνυμης αλυσίδας ξενοδοχείων φροντίζει να βρίσκεται συνέχεια στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων με τα καμώματά της: τη σύλληψη και φυλάκισή της, τη δημοσίευση ενός βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, τις έξαλλες εξόδους της.

Οσο για την κόρη της Ντονατέλα Βερσάτσε, προτιμάει να τρώει τα έτοιμα χρήματα που έχουν έρθει στα χέρια της από την αυτοκρατορία που έχτισε ο θείος της, Τζάνι Βερσάτσε. Χαρακτηριστικά, για το πάρτι των 23ων γενεθλίων της η νεαρή Αλέγκρα νοίκιασε το «Gramercy Park Hotel», ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στο κέντρο του Μανχάταν.

Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπράνσον, Χόλι, περνάει τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας διακοπές στο ιδιόκτητο νησί του πατέρα της στην Καραϊβική και για τη μεταφορά της ίδιας και των φιλενάδων της χρησιμοποιεί ιδιωτικό τζετ αξίας 7,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Στον αντίποδα, λιγότερο έξαλλες σε συμπεριφορά και πιο εργατικές εμφανίζονται η Ντίλαν Λόρεν και η Μάρτα Ορτέγκα Πέρες, κόρες των σχεδιαστών Ραλφ Λόρεν και Αμάνσιο Πέρες αντίστοιχα. Η πρώτη σνόμπαρε την αυτοκρατορία του πατέρα της και άνοιξε τη δική της αλυσίδα «Candy Bar», όπου πωλούνται δεκάδες είδη καραμέλας, ενώ η δεύτερη δέχτηκε να ξεκινήσει από απλή πωλήτρια στα καταστήματα Zara του πατέρα της πριν αναρριχηθεί σε κάποια διευθυντική θέση.  ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: