Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Παρηγοριά στην Ανιστον θα βρει ο Μπραντ Πιτ

Πέντε θυελλώδη χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ο Μπραντ Πιτ εγκατέλειψε την Τζένιφερ Ανιστον για να δημιουργήσει οικογένεια με την Αντζελίνα Τζολί. Τώρα όμως που φήμες θέλουν και τη δεύτερη σχέση του να διαλύεται, εκείνος φέρεται να ζήτησε παρηγοριά και στήριξη στην πρώην σύζυγό του. Το παράδοξο είναι ότι η Ανιστον του δήλωσε πως τον θέλει πίσω.

Στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μετά το ξέσπασμα της κρίσης στη σχέση του με την Τζολί, η Τζένιφερ δήλωσε στον Μπραντ ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του και θα τον στηρίζει, ενώ στο φιλανθρωπικό event για την Αϊτή είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά. Κατά τη διάρκεια της σύντομης συνομιλίας που είχαν backstage, η Ανιστον συνειδητοποίησε πόσο πολύ της λείπει.

Σύμφωνα με άτομα του στενού φιλικού της περιβάλλοντος, την επόμενη κιόλας μέρα πήρε να του ανακοινώσει ότι τον θέλει πίσω. «Ο Μπραντ συγκινήθηκε. Πάντα ήξερε ότι η Τζένιφερ είχε μεγάλη καρδιά, αλλά δεν περίμενε ποτέ του να του ανοιχτεί τόσο ύστερα από όσα είχαν μεσολαβήσει. Είναι ευγνώμων που εκείνη είναι πρόθυμη να τον εμπιστευτεί ξανά» αναφέρει η ίδια πηγή, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι οι δυο τους επικοινωνούν σε καθημερινή βάση έκτοτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: