Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Εκτός ΕΣΗΕΑ Λόη και Τσιμτσιλή

Εκτός ΕΣΗΕΑ παραμένουν τελικά η Βάσια Λόη, που παρουσιάζει το «Μεσημεριανό Εξπρές» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή του «TV Weekend», με απόφαση του Μεικτού Συμβούλιο της Ένωσης.

Οι δύο παρουσιάστριες είχαν υποβάλει τις αιτήσεις τους για να γίνουν μέλη της Ένωσης Συντακτών, αλλά υπήρξαν ενστάσεις, όπως και έγινε και με άλλους δημοσιογράφους και παρουσιαστές.

Το Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μετά από μυστική ψηφοφορία στην οποία μετείχαν 54 από τα 100 μέλη του, δέχθηκε ένσταση κατά της Βάσιας Λόη και δεν την κάνει δεκτή ως μέλος, με το σκεπτικό ότι δεν επιτελεί δημοσιογραφική εργασία. Υπενθυμίζεται ότι η Β. Λόη είχε δεχθεί αντίστοιχη ένσταση και κατά τις εγγραφές μελών του 2009.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την πλευρά της κατέθεσε προσφυγή, ζητώντας την εγραφή της στην ΕΣΗΕΑ, που όμως απορρίφθηκε από 39 μέλη του Μεικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, ενώ έγινε δεκτή από 11. Δύο μέλη ψήφισαν λευκό και 2 ψηφοδέλτια ήταν άκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: