Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Stars Illustrated

Είναι το πιο πολυδιαβασμένο τεύχος περιοδικού στον κόσμο, οπότε είναι αντίστοιχα μεγάλη και η τιμή, αλλά και η προβολή για τα μοντέλα που επιλέγει να φιλοξενεί στις σελίδες του. Ο λόγος για το τεύχος με τα μαγιό του «Sports Illustrated», όπου η Μπαρ Ραφαέλι κόσμησε το σαλόνι του περιοδικού με μια απολαυστική «ξαπλωτή» πόζα της. Η on/off σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο -προς το off είναι αυτή τη στιγμή- που πέρυσι ήταν στο εξώφυλλο του αντίστοιχου τεύχους, ήταν παρούσα στην παρουσίαση του νέου τεύχους.

Στο φετινό εξώφυλλο ποζάρει το καυτό ξανθό μοντέλο Μπρούκλιν Ντέκερ, η γυναίκα του σταρ του τένις Αντι Ρόντικ. Η Ντέκερ ήταν το τιμώμενο πρόσωπο και στην παρουσίαση του περιοδικού, όπου εμφανίστηκε φορώντας ένα φούξια μίνι φόρεμα. «Είναι τόσο καλό να είσαι πρωτοσέλιδο στο "Sports Illustrated" επειδή το πρόσωπό σου παύει να είναι ανώνυμο. Στο εξώφυλλο υπάρχει και το όνομά σου. Αυτό δεν το κάνει κανένα άλλο περιοδικό. Είναι φανταστικό» δήλωσε η Ντέκερ. Τη χαρά της συμμερίστηκε και με το παραπάνω ο άνδρας της. Ο Αντι Ρόντικ μέσω μηνύματος του στο Twitter συνεχάρη τη σύζυγό του γράφοντας: «Τόσο χαρούμενος και υπερήφανος για τη γυναίκα μου... Το νέο κορίτσι του πρωτοσέλιδου για το τεύχος με τα μαγιό του "Sports Illustrated" είναι απίστευτο... Είμαι τόσο ενθουσιασμένος!»

Φέτος η Ντέκερ ποζάρει για πέμπτη συνεχή χρονιά στις σελίδες του τεύχους με τα μαγιό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φετινό τεύχος ποζάρει και η μεγαλύτερη ελπίδα για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ στο σκι, η Λίντσεϊ Βον. Αντί για στολή του σκι φοράει ένα μπικίνι με φόντο τα βουνά του Καναδά.  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: