Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Έβαλε τα κλάματα η Κατερίνα Αυγουστάκη


Έβαλε τα κλάματα η Κατερίνα Αυγουστάκη, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε πριν λίγη ώρα για τον αποκλεισμό της από την Eurovision. Και αποκάλυψε ότι ο κρυμμένος άσος της ήταν άλλα δύο τραγούδια που θα μπορούσαν να διαγωνισθούν.

Η όμορφη Κατερίνα εμφανώς συγκινημένη μαζί με τους μάνατζέρ της και την κα Μαργαρίτα Μάτσα μίλησαν στις 2 το μεσημέρι στους δημοσιογράφους για τον αποκλεισμό της από την ΕΡΤ.

"Το έμαθα από τις εφημερίδες και τα blogs της Ελλάδας και της Πολωνίας" είπε η Κατερίνα για να επισημάνει ΄το "κανείς από την ΕΡΤ δεν με πήρε τηλέφωνο για να μου το ανακοινώσει. Δεν το περίμενα αυτό γιατί όταν ήταν να δηλώσω συμμετοχή με έπαιρναν τηλέφωνο συνεχώς"

Σε ερώτηση για το αν θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στην Eurovision είπε ότι έχει αίμα ελληνικό και δεν θέλει να στενοχωρήσει τον Πατέρα της και την Γιαγιά της. ΅Αρκετά στενοχωρήθηκαν με τον αποκλεισμό μου΅ είπε και δακρυσε.

Η Μαργαρίτα Μάτσα είπε ότι η ΕΡΤ ήταν πολύ αυστηρή και δεν έδωσε δεύτερη ευκαιρία στην Κατερίνα Αυγουστάκη, αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το θέμα το δημιιούργησε ένας ντίσκ ' τζόκεϊ που πήρε παράνομα το τραγούδι και το ΅ανέβασε΅ στο YOUTUBE χωρίς την άδεια της Αυγουστάκη.

‘Είχε άλλα δύο τραγούδια και θα μπορούσε να πάρει μέρος αποσπώντας πολύτιμους ψήφους από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη‘ πρόσθεσε η κα Μάτσα.

Όπως έγραψε αποκλειστικά το Mediacopy η Αυγουστάκη αύριο θα κάνει Sexy φωτογράφηση με καυτά εσώρουχα για το NITRO του Π. Κωστόπουλου, θα δώσει συνεντεύξεις ενώ το ΅Κομμένο΅ τραγούδι μάλλον θα κυκλοφορήσει με την ESPRESSO της Κυριακής.
Διαβάστε άλλο ρεπορτάζ   ΕΔΩ   και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: