Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Γιατί έμεινε εκτός Γιουροβίζιον και η Ελευθερίου

Και η Ελευθερία Ελευθερίου εκτός Eurovision! Να δούμε στο τέλος ποιοι θα μείνουν στον ελληνικό τελικό! «Νιώθω απογοήτευση. Κάναμε μεγάλο αγώνα, είναι κρίμα» δήλωσε στην «Espresso» η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Σάκη Ρουβά. Η ίδια μάς εξομολογείται πως έμαθε για το περιστατικό την ώρα που έκανε πρόβες με τους χορευτές και μάλιστα στενοχωρήθηκε πολύ. «Δεν γνωρίζω ποιος έκανε τη διαρροή. Το demo που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο είναι μια απλή ηχογράφηση. Εμείς δεν θα βγάζαμε ποτέ κάτι τέτοιο». Οι δυσάρεστες ανατροπές για τον διαγωνισμό της Eurovision συνεχίζονται, καθώς όσο πλησιάζουμε στην καταληκτική ημερομηνία της 12ης Μαρτίου οι συμμετοχές όλο και μειώνονται.

Η Δέσποινα Ρίτσι αποχώρησε οικειοθελώς πριν καν μπει στην κούρσα διεκδίκησης για το Οσλο, η Κατερίνα Αυγουστάκη αποκλείστηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες και τώρα η γοητευτική Ελευθερία Ελευθερίου είδε την πόρτα της ΕΡΤ να κλείνει, λίγες ημέρες πριν από την τελική ευθεία! Καμία γυναικεία συμμετοχή δεν θα υπάρχει στον μουσικό διαγωνισμό, καθώς οι εναπομείναντες είναι άνδρες καλλιτέχνες και συγκροτήματα!

Ολα ξεκίνησαν προχθές, όταν στο Διαδίκτυο εμφανίστηκε το τραγούδι της Ελευθερίας «Tables are turning» στην αρχική του version, όπως είχε κατατεθεί πριν από τέσσερις μήνες στην κρατική τηλεόραση από τη δισκογραφική εταιρεία της Κύπριας τραγουδίστριας. Η ΕΡΤ μετά την εξέλιξη αυτή ήταν αναγκασμένη να αποσύρει το τραγούδι από τη διαγωνιστική διαδικασία, όπως είχε κάνει και στην περίπτωση της Κατερίνας Αυγουστάκη. Η ανακοίνωση της κρατική τηλεόρασης δεν άργησε να έρθει: «Λόγω της διαρροής στο Διαδίκτυο του τραγουδιού «Tables are turning», η συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου στον ελληνικό διαγωνισμό της Eurovision ακυρώνεται». «Σεβαστή η απόφαση της ΕΡΤ» περιορίστηκε να δηλώσει η Κύπρια τραγουδίστρια εμφανώς στενοχωρημένη. «Η Ελευθερία εδώ και ένα μήνα δουλεύει σκληρά πάνω στη χορογραφία και τα φωνητικά, πάνω από εξίμισι ώρες την ημέρα. Κάθε εμπόδιο για καλό» δήλωσε στην «Espresso» εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας της.

Σε sites και forums που ασχολούνται με τη Eurovision οι fans δηλώνουν πως η EΡΤ θα πρέπει να αλλάξει τον κανονισμό της, καθώς η διοργανώτρια EBU αποκλείει μόνο όσα τραγούδια έχουν ακουστεί πριν από τα τέλη Οκτωβρίου. Σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή στις 5 Μαρτίου θα παρακολουθήσουμε επτά υποψήφια τραγούδια, αν βέβαια μέχρι τότε δεν έχουμε και άλλες απώλειες! ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: