Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Ισόβια στον καθηγητή μουσικής

Δεν κατάφερε να πείσει για την αγάπη του προς την Παναγιώτα, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε χθες ένοχο και καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη και χωρίς ελαφρυντικά τον καθηγητή μουσικής, Ιω. Κατσιλάμπρο, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2008 σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια την έθαψε σε άλσος στη Φιλοθέη, κοντά στο σπίτι τους.
Οι συγγενείς και φίλοι του θύματος, Παναγιώτας Μαζαράκη, που είχαν προσέλθει στην αίθουσα, δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του δικαστηρίου.
Η εισαγγελέας της έδρας, κατά την πρότασή της, είχε ζητήσει την ενοχή του Ιω. Κατσιλάμπρου όπως κατηγορείται, δηλαδή για ανθρωποκτονία από πρόθεση, την οποία τέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Απολογούμενος ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του, η οποία ήταν «το όνειρό μου για οικογένεια», όμως κατά τη διάρκεια έντονου καβγά, το θύμα του επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα αυτός να τη χτυπήσει με το ηλεκτρικό σίδερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: