Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Τον πρόδωσαν (κι αυτόν) οι φίλοι του

Φωτογραφία
Η ΕΙΔΗΣΗ από την ετήσια έξοδο της Αριστερής Πρωτοβουλίας δεν είναι ότι ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος έβγαλε λόγο. Αλλά ότι χόρεψε το «Με προδώσαν οι φίλοι μου». Η χοροεσπερίδα φιλοξενήθηκε στην «Ιερά Οδό» με Δημήτρη Μητροπάνο και Πέγκυ Ζήνα. Του Παναγιωτακόπουλου προηγήθηκε στην πίστα ο Κώστας Σκανδαλίδης που έριξε τις ζεμπεκιές του υπό τους ήχους της «Ρόζας».
Ασχέτως χορευτικών επιδόσεων όμως, έπονται ορισμένα συμπεράσματα.
ΠΟΙΟΙ πρόδωσαν τον Παναγιωτακόπουλο; Νομίζω πως το προδίδουν οι παρουσίες ή μάλλον οι απουσίες στην «Ιερά Οδό». Ήταν εκεί οι Αργύρης, Αρσένης, Γερακούδη, Γερανίδης, Δημαράς, Ευθυμίου, Κακλαμάνης, Καρύδης, Κατσέλη, Κεδίκογλου, Κουκουλόπουλος, Κρητικός, Λιντζέρης, Μαργέλης, Οικονόμου, Πανταζής, Παπαηλίας, Παρασκευάς, Ρομπόπουλος, Σιδηρόπουλος, Σκανδαλίδης, Σουλαδάκης, Σπαθής, Στάμου, Τσελέπης, Τζουμάκας, Τσοχατζόπουλος και καμιά πενηνταριά μέλη του Εθνικού Συμβουλίου. Δεν ήταν όμως εκεί ούτε ο Χρήστος Παπουτσής ούτε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. ΕΙΔΙΚΑ για την υπουργό Υγείας έδωσε στις τελευταίες εκλογές μάχη στη Β΄ Αθηνών ο Παναγιωτακόπουλος.
Μία από τις αγαπημένες του φράσεις- για τις κατά καιρούς εσωκομματικές συγκρούσεις στο ΠΑΣΟΚ- είναι πως «ο αδελφοκτόνος πόλεμος είναι ο χειρότερος». Δεν ξέρω αν καθίσταται ξανά επίκαιρη.
Ενώθηκαν ξανά τα Σιαμαία
ΑΥΤΟ που ξέρω είναι ότι στο γραφείο της Ξενογιαννακοπούλου η διαδικασία όπεν γκαβανοιχτή διακυβέρνηση με επιλογή στελεχών από το Διαδίκτυο- δεν ισχύει. Αντιθέτως, έχουμε επανένωση των σιαμαίων κυβέρνησης και κόμματος.
Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα. Ακούω ότι έχει πάρει δίπλα της τον γραμματέα της Β1 νομαρχιακής Χρήστο Σωτηρόπουλο που θεωρείται άνθρωπος του Παναγιωτακόπουλου. Αναξιοποίητη δεν μένει ούτε η αναπληρώτρια της Β1 Σοφία Πανδή, αλλά και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα ΄θελαν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι τον Νοέμβριο. Προφανώς, κοιτάμε και το μέλλον. Μεταξύ αυτών ο Γιάννης Κωνσταντάτος εξ Αργυρουπόλεως και ο Γιώργος Τσοπανίδης εκ Νέας Ιωνίας. TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: