Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Η ΕΡΤ δημοσιοποίησε τα επτά υποψήφια τραγούδια για την Γιουροβίζιον

Φοβούμενη νέες διαρροές που θα είχαν ως αποτέλεσμα νέες ακυρώσεις ενόψει του ελληνικού τελικού για την Γιουροβίζιον, η ΕΡΤ τελικά αποφάσισε να δημοσιοποιήσει μέσω της ιστοσελίδας της τα επτά εναπομείναντα τραγούδια, που διεκδικούν το εισιτήριο για το Όσλο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημόσια τηλεόραση, «παρά τις προσπάθειες της ΕΡΤ, για την ίση μεταχείριση των διαγωνιζομένων τραγουδιών που συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού για τον διαγωνισμό της Eurovision, δεν ήταν δυνατή, η τήρηση της διαδικασίας που είχε τεθεί, λόγω των ανεξέλεγκτων συνθηκών που επικρατούν στο νέο τεχνολογικό περιβάλλον».

«Ως εκ τούτου», σημειώνεται στην ανακοίνωση, «η ΕΡΤ, συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους για την εκπροσώπηση της Ελλάδος στον 55ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision, παρουσιάζει δημόσια, στο πλαίσιο της αρχής της ίσης μεταχείρισης, από τον ιστότοπό της και τα επτά διαγωνιζόμενα τραγούδια με στόχο την προστασία του ίδιου του θεσμού».
Το star.gr μεταδίδει στην κατηγορία "hot of the day" τα επτά τραγούδια που θα διαγωνιστούν στις 10 Μαρτίου για να κερδίσουν το εισιτήριο για το Όσλο της Νορβηγίας, όπου θα φιλοξενηθούν οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός της φετινής Γιουροβίζιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: