Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

"Κολάζ" από πλατίνα

Ελεύθερος και... τετραπλά πλατινένιος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Ο καλλιτέχνης (που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να παραλαμβάνει πολλαπλές πλατίνες, καθώς τα CDs του είναι εξαιρετικά δημοφιλή) γιόρτασε την επιτυχία που σημείωσε το τελευταίο του άλμπουμ «Κολάζ», δηλώνοντας μάλιστα «ελεύθερος και ωραίος».

Στο τελευταίο του άλμπουμ ο τραγουδιστής θέλησε να κάνει τη διαφορά. Ετσι, παρουσίασε τραγούδια που είναι παλιές επιτυχίες των δεκαετιών του ’70 και του ’80. Διασκευάζει μεγάλους συνθέτες, όπως οι Μάριος Τόκας, Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος και πολλούς άλλους οι οποίοι του «χάρισαν» τέσσερις πλατινένιους δίσκους. Παρόντες ήταν πολλοί και εκλεκτοί, μεταξύ των οποίων η καλή του φίλη και βουλευτής Θεσσαλονίκης Εύα Καϊλή, ο Γιάννης Σπανός, ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama, οι «πεντάμορφοι» του «Ομορφου Κόσμου το πρωί» κ.ά.

Οσο για τα προσωπικά του, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι η σχέση του με τη Δέσποινα Ολυμπίου έριξε αυλαία. Μετά από πολλά χρόνια αλλά και έπειτα από σκέψεις περί γάμου και οικογένειας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δέσποινα Ολυμπίου αποφάσισαν να χωρίσουν. Ετσι, πλέον ο επιτυχημένος τραγουδιστής κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος κι ωραίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: