Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

"Ανδρέα, αν ξαναμιλήσεις για μένα, θα σου στείλω εξώδικο"

Ούτε να βλέπει ούτε να ακούει τον Ανδρέα! Απειλεί, μάλιστα, και με εξώδικα σε περίπτωση που ο παρουσιαστής ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά. «Αν μιλήσεις ξανά για μένα, θα σου στείλω εξώδικο» δήλωσε η Δήμητρα Ρουμπέση χθες το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή «Super Star» καθώς, όπως φαίνεται, έχει φτάσει στα όριά της. «Ως εδώ. Τέλος!» είπε η Δήμητρα και το εννοεί.

Μετά την επιστολή του Ανδρέα, με την οποία στην ουσία της επιρρίπτει ευθύνες για το χωρισμό τους, η Δήμητρα φανερά ενοχλημένη δεν θέλει να ξανακούσει για τον εν διαστάσει σύζυγό της. Κάτι που έκανε πράξη και στην εκπομπή που συνεργάζεται στο Star.

Λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε το θέμα Μικρούτσικου - Ρουμπέση στο «Super Star», χωρίς δεύτερη κουβέντα, αποχώρησε από το πάνελ της εκπομπής. Ηταν κάτι για το οποίο, όπως μάθαμε, είχε προειδοποιήσει τόσο τη Χριστίνα Λαμπίρη όσο και την αρχισυντάκτριά της.

Συνέχεια στον πολυσυζητημένο χωρισμό της Δήμητρας και του Ανδρέα έδωσε η Σοφία Βόσσου, η οποία σε συνέντευξή της υπεραμυνόμενη του πρώην συντρόφου της αναφέρθηκε στους περιβόητους κοριούς. Οπως ισχυρίστηκε, ο Ανδρέας στο παρελθόν είχε μοιραστεί μαζί της τις υποψίες περί παρακολούθησης από τη Δημητρούλα του.

Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος, σε συνέντευξή του αναφερόμενος στο χωρισμό του πατέρα του δήλωσε: «Μόνο οι δυο τους ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει και πώς είναι τα πράγματα. Εγώ δεν μπορώ να κρίνω και να κάνω εικασίες. Εγώ μετά το χωρισμό δεν είχα επαφές με τη Δήμητρα, εκτός από δυο τρεις φορές που την είχα δει στο Star και ήμασταν μια χαρούλα».

Οσο για την ψυχολογία της Δήμητρας Ρουμπέση έπειτα απ’ όλα αυτά; Η πανελίστρια φανερά ενοχλημένη από το «κυνήγι» των δημοσιογράφων που αναζητούν παραπάνω δηλώσεις, σύμφωνα με όσα μάθαμε, αναγκάστηκε να αποχωρήσει χθες από την πίσω πόρτα του Star, αφού στην κεντρική πύλη την περίμεναν δημοσιογράφοι του καναλιού όπου εργάζεται και άλλοι. Εδωσε... όρκο σιωπής και δείχνει αποφασισμένη να τον κρατήσει. Ακόμα και αν οι σειρήνες είναι από το κανάλι με το οποίο συνεργάζεται. ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: