Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ελένη Μενεγάκη: «Δε θα μιλήσω σε κανέναν»

Ελένη Μενεγάκη: «Δε θα μιλήσω σε κανέναν»Μένει ακόμα με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ μίλησαν στα παιδιά τους

Τη στιγμή που το όνομά της βρίσκεται σε κάθε μέσα -έντυπο, ραδιοφωνικό, τηλεοπτικό αλλά και διαδικτυακό-, η Ελένη Μενεγάκη δείχνει να αρνείται να αλλάξει την καθημερινότητά της (για χάρη φυσικά των παιδιών της) αλλά ακόμη περισσότερο να μιλήσει. «Δεν θα μιλήσω σε κανέναν, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σαιζόν», φέρεται πως είπε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες. Προτιμά, ωστόσο, να αποκαλύπτει έμμεσα τα συναισθήματά της στους μόνιμους φίλους της, τους τηλεθεατές της! Μάλιστα, δήλωσε μέσω της εκπομπής της πως οι τηλεθεατές της είναι το κουτάκι πρώτων βοηθειών της.
Το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Γιάννη Λάτσιο, ήταν ήρεμο σε προσωπικό επίπεδο, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να ταράξει την ηρεμία των 3 παιδιών τους, του Άγγελου, της Λάουρας και της Βαλέριας. Έτσι, συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ώστε να δώσουν χρόνο στα παιδιά τους να συνηθίσουν την απουσία του «μπαμπά» από το σπίτι. Την Κυριακή, τους μίλησαν από κοινού.
Καθώς, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος συνεχίζουν να προχωρούν μαζί ως γονείς, όπως ανέφεραν και στην ανακοίνωσή τους, στις 9 Φεβρουαρίου, θα γιορτάσουν οικογενειακώς τα 5α γενέθλια της Λάουρας.
Όσον αφορά τα περιουσιακά τους στοιχεία, λέγονται και γράφονται πολλά. Όσοι γνωρίζουν καλά, πιστοποιούν ότι το μόνο κοινό τους απόκτημα είναι το σπίτι τους στα Μελίσσια (όπου και διαμένουν), ενώ οι υπόλοιπες κατοικίες τους στη Χαλκιδική, το Κεφαλάρι και τη Γλυφάδα ανήκουν στην Ελένη Μενεγάκη, καθώς αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων της τηλεοπτικής της καριέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: