Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

To δράμα του Σπύρου Ευαγγελάτου

Τραγωδία στην οικογένεια του Σπύρου Ευαγγελάτου. Ο γιος του γνωστού σκηνοθέτη και της αξέχαστης ηθοποιού Λήδας Τασοπούλου, Αντίοχος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 23 χρόνων. Το νεαρό αγόρι βρέθηκε νεκρό το Σάββατο, ενώ τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής. Ο χαμός του βύθισε σε θλίψη την οικογένεια. Τον πατέρα του, τον σπουδαίο σκηνοθέτη και ιδρυτή του Αμφι-θεάτρου Σπύρο Ευαγγελάτο και την αδερφή του Κατερίνα. Η μητέρα του Λήδα Τασοπούλου, έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια, νικημένη από την επάρατο νόσο.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στο χώρο του θεάτρου καθώς ο Σπύρος Ευαγγελάτος είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος και δημιουργός. Συντετριμμένος, προσπαθεί να σταθεί όρθιος και να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα. Ο χαμός της αγαπημένης του συζύγου Λήδας τού προκάλεσε μεγάλο πόνο. Και τώρα βρίσκεται απέναντι σε ένα δεύτερο τραγικό γεγονός που του επιφύλασσε η μοίρα. «Δεν απαντούν στα τηλέφωνα και δεν είναι στο σπίτι» μας είπε ο διαχειριστής του θεάτρου, ο οποίος μας επιβεβαίωσε και την είδηση.

Ο Αντίοχος Ευαγγελάτος είχε ξεκινήσει σπουδές κινηματογράφου στο New York College, ενώ τον ενδιέφερε και η μουσική τεχνολογία. Έγινε ράπερ και κυκλοφόρησε δύο CD με το γκρουπ Βόρεια Κυκλώματα. Συνεργάστηκε και με την Αντζελα Δημητρίου. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στην «Espresso», το 2007, είχε δηλώσει: «Εμένα με κέρδισε η μουσική και έτσι επέλεξα το δρόμο της ραπ. Οπως τον παππού μου, που έχω πάρει και το όνομά του. Ο Αντίοχος Ευαγγελάτος ήταν συνθέτης κλασικής μουσικής. Δεν το έκανα από αντίδραση, απλώς επέλεξα τη μουσική επειδή το γουστάρω 100%». Ο Αντίοχος, ευαίσθητος πολύ, λύγισε από το χαμό της μητέρας του: «Η μητέρα μου πάλευε περισσότερα από έξι χρόνια με την επάρατη νόσο. Δεν το έβαλε κάτω ούτε μία στιγμή. Αυτό μου κόστισε πάρα πολύ».  ΧΡΥΣΑ ΔΟΤΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: