Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Μόδα με πολυτέλεια στη Ρώμη

Φωτογραφία
Από τον Λίβανο με αγάπη στη Ρώμη. Αυτός είναι ο βίος της υψηλής ραπτικής του μετρ Τόνι Γουόρντ, ο οποίος συμμετέχει στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ο Τόνι Γουόρντ έχει στα γονίδιά του την αίσθηση της χλιδής. Για τον Λιβανέζο δημιουργό, που σπούδασε κι έμαθε τα μυστικά της ραπτικής σε παριζιάνικα ατελιέ στις αρχές του ΄90, αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα δεν έχει ενοχές για το εξωστρεφές ύφος της.

Χρυσά μπροκάρ, πολύτιμες δαντέλες, κεντημένα στο χέρι υφάσματα. Αυτή είναι η τάξη στον κόσμο της haute couture. Αυτό έμαθε ως μαθητευόμενος μάγος στο πλάι του Κλοντ Μοντανά, του Τζιανφράνκο Φερέ και του Καρλ Λάγκερφελντ.

Η δική του πρόταση είναι μία λιτή γραμμή που ακολουθεί τις γυναικείες καμπύλες και αφήνει την ποιότητα των υλικών να εκφράσουν το μήνυμα της πολυτέλειας των διαχρονικών δημιουργιών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: