Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Τα 'δωσε όλα και αποθεώθηκε

Ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε μια δυνατή εμφάνιση και αποθεώθηκε από τη νεολαία που χόρεψε μέχρι τελικής πτώσης στους ρυθμούς του. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε σε γνωστό κλαμπ και οι φαν του τον σιγοντάρισαν. Σεισμός έγινε όταν ερμήνευσε το κομμάτι «Σαν τον κλέφτη» που παραμένει στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών χιτ.

Την έκπληξη της βραδιάς έκανε η Βέρα Μπούφη, η ανιψιά της Αννας Βίσση και κόρη της Νίκης. Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με νέο look στα μαλλιά κι έκλεψε την παράσταση όχι μόνο με το styling που επέλεξε για τη βραδιά, αλλά και με τις φωνητικές της ικανότητες, αφού καταχειροκροτήθηκε.

Εκεί ήταν και η μητέρα της Νίκη Βίσση, η οποία την καμάρωνε και δεν σταματούσε να τη χειροκροτεί. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Σαμπάνης με τη Βέρα φωτογραφήθηκαν με τη Νίκη Βίσση, που εκείνο το βράδυ είχε μεγάλα κέφια.  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: