Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Επίσημη πρώτη σε βραδιά για την Αϊτή

Επίσημη πρώτη σε ειδική βραδιά για τους σεισμοπαθείς της Αϊτής. Η Μαρία Σολωμού και το νέο αμόρε της, ο Πάνος Μουζουράκης, βρέθηκαν σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν μαζί. Οι δύο ηθοποιοί ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Εφης Μωράκη, η οποία διοργάνωσε μία ξεχωριστή βραδιά τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σεισμόπληκτους στην Αϊτή. Μαρία και Πάνος δεν ήταν πολύ εκδηλωτικοί, αλλά όπως ήταν φυσικό στην κοινή τους εμφάνιση, τα σχόλια έπεσαν βροχή. Μαζί τους ήταν και ο επίσης ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος. Μαρία και Πάνος γνωρίζονται εδώ και καιρό, εξάλλου έπαιξαν μαζί στο σίριαλ του Mega «Singles». Τότε δεν είχε προκύψει φλερτ ανάμεσά τους.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν σε τρυφερά τετ-α-τετ στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα». Δεν τους είχε καταγράψει ωστόσο ο φωτογραφικός φακός. Είχαν φύγει μάλιστα από το μαγαζί αγκαλιασμένοι. Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός τους, οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φλας. Οχι τυχαία, αφού το ειδύλλιο είναι φρέσκο. Οσο για τη συγκεκριμένη βραδιά, πολλοί επώνυμοι Αθηναίοι έδωσαν το παρών. Ανάμεσά τους ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό Ορέστη Τζιόβα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάκης Γκώνιας με τη σύντροφό του, η παρουσιάστρια του «TV Weekend» Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Εύα Αντωνοπούλου και η Τάμτα σε rock στιλιστική διάθεση. Εύγε σε όλους!  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: