Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

«Laptop Heroes» με εξουσιοδοτημένο laptop service όλο τον Φεβρουάριο, αποκλειστικά στο ΠΛΑΙΣΙΟ!

Στο Πλαίσιο ο Φεβρουάριος είναι μήνας laptop! Tο Πλαίσιο είναι η μόνη εταιρεία που έχει εξασφαλίσει εξουσιοδοτημένο service στα μεγαλύτερα laptop brands της αγοράς για τους υπολογιστές Acer, HP, Toshiba και Turbo-X.
Eπιπλέον, μόνο για αυτό τον μήνα όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Πλαίσιο και το www.plaisio.gr για αγορές φορητών υπολογιστών έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από αποκλειστικότητες, laptop σε πρώτη παρουσίαση, αλλά και μοναδικές προσφορές, διαφορετικές για κάθε εβδομάδα!
Συγκεκριμένα, για την εβδομάδα 1 - 7 Φεβρουαρίου το κοινό έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει επιλεγμένα νέα μοντέλα laptop Acer, Fujitsu, HP, Toshiba, Turbo-X και Sony σε 24 άτοκες δόσεις.
Η επικοινωνία για την 1η εβδομάδα βασίζεται σε laptop-ήρωες που «τεμαχίζουν» τις δόσεις. Η καμπάνια ξεκίνησε με χορηγίες και ελεύθερα μηνύματα σε 10 ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και καταχωρίσεις στον τύπο, ενώ για την online επικοινωνία έχουν δημιουργηθεί ειδικά banners στα μεγαλύτερα web sites και στο www.plaisio.gr. Τέλος, το εσωτερικό και οι βιτρίνες των καταστημάτων Πλαίσιο έχουν διακοσμηθεί ανάλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: