Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 16 Μαΐου 2010



Δικαστής κατηγορείται για αποπλάνηση του παιδιού του


Διοικητικός δικαστής από την έδρα βρέθηκε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών κατηγορούμενος για απολάνηση του ανήλικου παιδιού του!
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συνέταξαν συνάδελφοί του για τον κατηγορούμενο δικαστικό λειτουργό , το διάστημα από τον Μαίο του 2002 εώς και τον Αύγουστο του 2002 φέρεται ότι με περισσότερες από μία πράξεις προσέβαλε «την αγνότητα της παιδικής ηλικίας του παιδιού του κατατείνοντας στην ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του».
Ο δικαστής μοιράζεται το εδώλιο με έναν ακόμη 46χρονο άνδρας με τον οποίο - κατά την κατηγορία- από κοινού διέπραξαν όσα με ανατριαχιστικές λεπτομέρειες περιγράφονται στις σελίδες του κατηγορητηρίου. Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 6 Απριλίου 2001 ,λόγω κωλύμματος συνηγόρου υπεράσπισης και τότε οι κατηγορούμενοι θα πρέπει να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις για τη βαρύτατη αξιόποινη πράξη που τους αποδίδεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: