Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010


Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Χρήστου Παναγόπουλου, ζήτησε η εισαγγελέας Αλ. Κοσμά για την παραγωγή της εκπομπής Olympic Trophy- κόστους 1,3 εκατ. ευρώ- που θα προωθούσε, λέει, την ιδέα των Ολυμπιακών Αγώνων ανά τον κόσμο την επίμαχη περίοδο του 2003-04.


Η εκπομπή, σε συμπαραγωγή με τη εταιρεία "Άνωση", δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Ο κ. Παναγόπουλος, αν και, όταν ανέλαβε αργότερα, ζήτησε έλεγχο, όταν παρέλαβε το πόρισμα από τη διεύθυνση εσωτερικού ελέγχου το έβαλε στο συρτάρι. Η κατηγορία αφορά παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση και πραγματοποιείται μετά από μηνυτήρια αναφορά του διευθυντή εσωτερικού ελέγχου της ΕΡΤ, ο οποίος, αφού περέδωσε το πόρισμα έπεσε σε δυσμένεια. Η δίκη για το Olympic Trophy ορίστηκε για τις 10 Ιουλίου.
Α.Γ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: