Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010


Το καμπανάκι της ανεργίας έχει αρχίσει να χτυπάει ανησυχητικά για πολλούς εργαζόμενους στον Τύπο και τα ΜΜΕ, όμως τις τελευταίες ημέρες το κλίμα είναι πολύ βαρύ στη Δέσμη Εκδοτική και στο αγγλόφωνο ένθετο της International Herald Tribune, στην "Καθημερινή".


Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του περιοδικού "Αθηνόραμα", προχωρόντας σε αναστολή λειτουργίας του περιοδικού "Ευ Ζην" έχει ήδη απολύσει 5 εργαζόμενους από τη "Δέσμη Εκδοτική" και σύμφωνα με καταγγελία της Ένωσης συντακτών Περιοδικού - Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) έχει εξωθήσει σε αποχώρηση μία ακόμη εργαζόμενη που καλυπτόταν από προστασία μητρότητας σε έναν όμιλο, ο οποίος είναι κερδοφόρος, "λειτουργεί με οριακή σύνθεση προσωπικού και απασχολεί εργαζόμενους υπερωριακά, χωρίς πρόσθετη αμοιβή, για την παραγωγή μιας σειράς από εκδόσεις". ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: