Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Μπακογιάννη: Δεν αποκλείει τη σύσταση νέου κόμματος

Ανοικτό άφησε και πάλι το ενδεχόμενο για τη σύσταση νέου κόμματος η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου. 
«Εγώ στη φάση αυτή θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να στηρίξω τον τόπο μου και όλη την προσπάθεια που πρέπει να γίνει. Και θα το κάνω αυτό από τη θέση της αντιπολίτευσης, που με έχει τάξει ο λαός. Να κάνω δημιουργική αντιπολίτευση και όχι αντιπολίτευση επί των ερειπίων. Δεν θέλω να δω τα αποκαΐδια της χώρας μου, για να πάει μπροστά ένας πολιτικός μου στόχος» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε δε, ότι «υπάρχουν δημιουργικές δυνάμεις στη χώρας μας. Όσο για την εξέλιξη των κομμάτων -που με ρωτάτε- θέλω να σας πω ότι τα κόμματα δημιουργούνται από κοινωνικές δυνάμεις, που θέλουν να εκφραστούν. Θα το δούμε αυτό στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή προέχει η πατρίδα μας». ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: