Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Φωτογραφία
Το νέο κορίτσι του χιπ χοπ 
Με πωλήσεις 12 εκατοµµυρίων δίσκων σε µια καριέρα τεσσάρων ετών, η Ριάνα έρχεται απόψε για συναυλία στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Η καλλονή από τα Μπαρµπάντος έχει γοητεύσει τα πλήθη. Οπως και τον κ. Ιβαν Ρότζερς – των (Καρλ) Στάρκεν & Ρότζερς, µουσικών παραγωγών – ο οποίος έπεσε πάνω στη Ριάνα όπως πέφτεις πάνω στη µοίρα ή σε µια τσάντα γεµάτη χαρτονοµίσµατα. Πιο κάτω η ιστορία έχει λάµψη, δόξα, ξύλο, συλλήψεις και ωραία κουρέµατα. Επίσης, σέξι εµφανίσεις. Στα 14 χρόνια της έγινε παιδί χωρισµένων γονιών. Δεν απείχε πάρα πολύ όµως από το να γίνει όντως και Μαράια Κάρεϊ, και να πετάξει σαν hip hop Μαίρη Πόπινς µε την «Umbrella» της.
Από τη στιγµή που εµφανίστηκε εκείνη εξαφανίστηκαν όλοι οι άλλοι, λέει ο Ρότζερς, που πλέον περνάει στην ιστορία ως ο διάσηµος παραγωγός της Ριάνα και ο οποίος αµέσως καλεί τη µικρή και τη µαµά της στις Ηνωµένες Πολιτείες. Στα στούντιο πιάνουν δουλειά.
Κι αρχίζει ο χορός των επιτυχηµένων τραγουδιών. Από τα «Ρon de Relay» σε hip hop και dancehall, στα «Shut Up and Drive», και «Don’t Stop Τhe Μusic» και «Good Girl Gone Βad» (γενικά), και «Rude Βoy» και τελειωµό δεν έχουν ή, όπως συνοψίζουν όσοι µετράνε, εκατοµµύρια δίσκοι σε µια καριέρα τεσσάρων ετών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: