Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010



Πρότυπο αυτοδημιούργητου επιχειρηματία, που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις πολιτικές γνωριμίες και να τις μετατρέψει σε επιχειρηματικές «ευκαιρίες», χαρακτηρίζουν οι Βορειοελλαδίτες τον 59χρονο Γιώργο Σαχπατζίδη, που εμπλέκεται στην υπόθεση με το ακίνητο του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου.
O Σαχπατζίδης φέρεται ως ο εκπρόσωπος της εξωχώριας εταιρείας που πώλησε μέρος νεοκλασικού ακινήτου επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, προς τη σύζυγο του κ. Τσοχατζόπουλου, κ. Βίκυ Σταμάτη. Ο άγνωστος στο ευρύ κοινό επιχειρηματίας από την Κατερίνη εμφανίστηκε στο προσκήνιο από το «πουθενά» στις αρχές της δεκαετίας του ΄80, και σύντομα κατάφερε να γίνει ιδιοκτήτης μέσων μαζικής ενημέρωσης, εταιρειών διαχείρισης ακινήτων, γεωργικών μηχανημάτων, αθλητικός παράγοντας- χρηματοδότης και γενικά μεγάλος οικονομικός παράγοντας.
Είναι γνωστός στα επιχειρηματικά στέκια της Θεσσαλονίκης με το προσωνύμιο «Σάχης της Κατερίνης». 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: