Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

«Τσακώσαμε» επώνυμους αραχτούς στις πλαζ

Ολοταχώς στις παραλίες η showbiz, με τις επώνυμες κυρίες να ποζάρουν στα περιοδικά με τα καινούργια τους μαγιό και οι κύριοι με τα «καλοχτισμένα» σώματά τους! Οι περισσότεροι προτίμησαν -κλασσικά- την Μύκονο και την Κρήτη, ενώ άλλοι λιάστηκαν στην Χαλκιδική ή δροσίστηκαν σε πισίνες.

Ξεκινάμε από τους νεόνυμφους Τραϊανό Δέλλα και Γωγώ Μαστροκώστα, που -μετά την Ρόδο- βρέθηκαν στο «νησί των ανέμων» και την παραλία Καλό Λιβάδι. Η Γωγώ, με αποκαλυπτικό ασπρόμαυρο μπικίνι, τράβηξε τα βλέμματα, ενώ το ζευγάρι  περπάτησε στα σοκάκια του νησιού.

Στο ίδιο νησί αλλά στην Ψαρρού και ο Πέτρος Φιλιππίδης, μαζί με την σύζυγό του Ελπίδα και τον γιο τους Δημήτρη. Ο δημοφιλής ηθοποιός ξεκουράστηκε μετά το τέλος του «Λάκη» και πριν ξεκινήσει την περιοδεία του με τον «Μπακαλόγατο». ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: