Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Οι οφσάιντ λογαριασμοί στα δίχτυα του ΣΔΟΕ

Τα ευρήματα του ΣΔΟΕ οδηγούν και στο άνοιγμα των λογαριασμών 10 προέδρων ΠΑΕ.Σε εκτεταμένους ελέγχους σε πλήθος μεγαλοπαραγόντων του ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστών και παραγόντων από το χώρο της διαιτησίας προχωράει το ΣΔΟΕ.
Τα ευρήματα του ΣΔΟΕ οδηγούν και στο άνοιγμα των λογαριασμών 10 προέδρων ΠΑΕ. Το άνοιγμα των λογαρισμών του μάνατζερ Α. Τ. από τη Θεσσαλονίκη, στον οποίο βρέθηκαν ποσά που εγείρουν σοβαρά ερωτηματικά για το λόγο κατάθεσής τους ήταν η αφορμή για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Τις προηγούμενες μέρες σειρά είχε το άνοιγμα λογαριασμών του μάνατζερ Π. Π. που δραστηριοποιείται στην Αθήνα μέσω εταιρείας με έδρα την Κύπρο.
Τα ευρήματα οδηγούν το ΣΔΟΕ να διευρύνει τον κύκλο των ερευνών, ζητώντας το άνοιγμα των λογαριασμών 10 προέδρων ΠΑΕ. Από αυτούς οι πέντε είναι επικεφαλής ομάδων που ανεβοκατεβαίνουν από τη Σούπερ Λίγκα στη Β' Εθνική και πέντε είναι πρόεδροι ομάδων Β' Εθνικής. Η κίνηση γίνεται για να διερευνηθεί αν υπάρχουν φορολογικές παραβάσεις αλλά και αν υπάρχει εμπλοκή σε παράνομο στοίχημα.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: