Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Α.Σαμαράς: «Το Μνημόνιο επιδείνωσε την κρίση»

Την απενοχοποίηση των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας για τη δημοσιονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, επιχείρησε ο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας από το βήμα της 75ης ΔΕΘ, παρουσία των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, καθώς και του τέως πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.
Ο Αντώνης Σαμαράς προσπάθησε, στην ομιλία του, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», να αποσείσει τις ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης και να καταδείξει τα λάθη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ αλλά και να καταγγείλει την "τυφλή υποταγή" της χώρας στο Μνημόνιο επισημαίνοντας, για μία ακόμη φορά, την άμεση ανάγκη για ένα νέο μίγμα πολιτικής, "προκειμένου να βγει η χώρα το ταχύτερο δυνατό από τις δεσμεύσεις του Μνημονίου". Ταυτόχρονα ανάδειξε το πολιτικό δίλημμα των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την εναλλακτική λύση, την οποία υποστηρίζει η Ν.Δ έναντι στο Μνημόνιο και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "επενδύει στο φόβο, που η ίδια καλλιεργεί στους πολίτες".
Με την αποδόμηση "επτά ψεμάτων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ", ο κ. Σαμαράς, επιχείρησε να απαντήσει στις κατηγορίες ότι τις βασικές ευθύνες "για όλα τα δεινά της χώρας" έχουν οι τελευταίες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.  H ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΤΑΛΩΤΗ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: