Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Η Ελληνοφρένεια (και) στο διαδίκτυο


Μπορεί η διακοπή της "Ελληνοφρένειας" στις αρχές του καλοκαιριού να στεναχώρησε πολλούς λάτρεις της εκπομπής, όμως, μετά τη μεταφορά τους στο ραδιόφωνο του Real Fm, έρχεται και η ιστοσελίδα που φαίνεται ότι σχεδιάζουν. Η αγαπημένη παρέα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σχεδιάζει τη κατασκευή μιας ιστοσελίδας, μέσω της οποίας θα μεταδίδουν την εκπομπή τους (web tv).

H επιθυμία της ομάδας βέβαια, δεν είναι άμεσα υλοποιήσιμη αυτή την περίοδο και έτσι βρίσκονται σε συζητήσεις με το alter, τον alpha και τον ant1.

Παρά τις προτάσεις από τα τρία μεγάλα κανάλια, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τους συντελεστές της "Ελληνοφρένειας" οι οποίοι πιθανότατα θα στραφούν προς το Alter.

Για την ώρα, το σίγουρο είναι ότι οι θαυμαστές της παρέας θα μπορούν να την ακούν στο ραδιόφωνο από 5 Σεπτεμβρίου καθημερινά να καυτηριάζουν την ελληνική πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα


digitalcrete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: