Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Κόλαση φωτιάς στο νησί του Richard Branson!

Kate Winslet at the 2006 Toronto International...Image via WikipediaΗ Kate Winslet σώθηκε τελευταία στιγμή μέσα από τις φλόγες!

Από θαύμα στην κυριολεξία σώθηκε η Kate Winslet όταν η πολυτελής βίλα του δισεκατομμυριούχου Richard Branson στην οποία φιλοξενούνταν, τυλίχτηκε στις φλόγες από χτύπημα κεραυνού!

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός βρισκόταν στο ιδιωτικό νησί του μεγιστάνα, Necker Island στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους της Καραϊβικής, μαζί με άλλους είκοσι καλεσμένους, όταν ξέσπασε τροπική καταιγίδα.

O 61χρονος δισεκατομμυριούχος, η σύζυγός του Joan και ο γιος τους Sam έμεναν σε ένα άλλο οίκημα περίπου 100 μέτρα μακριά από το κυρίως σπίτι, όταν ξέσπασε η φωτιά.

Σύμφωνα με τον ίδιο «Είχαμε μια πολύ κακή τροπική καταιγίδα με ανέμους έως και 90 μίλια/ώρα. Γύρω στις τέσσερις έπεσε ένας κεραυνός και χτύπησε το σπίτι. Ο γιος μου Sam έτρεξε αμέσως και βοήθησε τους ανθρώπους να βγουν έξω. Η κύρια κατοικία έχει καταστραφεί ολοσχερώς και η φωτιά δεν έχει σβήσει ακόμη. Εκεί βρισκόταν το γραφείο μου και έχω χάσει χιλιάδες φωτογραφίες και σημειώσεις. Όμως, όλη μου η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι καλά, που σε τελική ανάλυση είναι το μόνο που πραγματικά έχει σημασία.».

Sir Richard Branson at the eTalk Festival Part...Image via WikipediaΤις τελευταίες ημέρες, η Καραϊβική βομβαρδίζεται από τροπικές καταιγίδες, και μία από αυτές πέρασε πάνω το νησί Necker χθες το βράδυ μαζεύοντας ταχύτητα ώστε να γίνει τελικά ο πρώτος τυφώνας της σεζόν.

Σήμερα το πρωί ο τυφώνας χτύπησε το Πουέρτο Ρίκο, στέλνοντας τους κατοίκους σε καταφύγια.

agelioforos.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: